keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulunodotusta


Tämä vuosi on edennyt oikein pikavauhtia kohti loppuaan, toivottavasti ei sentään sitä mayojen maailmanloppua kohti. Aikaisempina vuosina olen jopa ennättänyt laittamaan blogiini joulukalenterin mutta tänä vuona kyllä jäi tekemättä. Onko meikeläisestä tullut hitaampi vai mikä on??? No en ota moisesta stressiä näillä mennään. Äitini tapasi sanoa että jos elämä ei muuta opeta niin kävelemään hitaasti joten ajan kanssa on turha käydä kilpasille. 

Jyrki lumitöissä

Uusia hankintoja tehty näin lumen tullessa eli lumilinko jonka käytön salat Jyrki osaa, minun ne olisi jossain vaiheessa opittava. 

Hyttini jouluikkuna
Töissäkin piti sitten valmistella jouluntuloa varten joten hyttini verhoikisi kelpasi dunin kaitaliina ja ihan jouluinen tunnelma siitä tulikin.

Olohuone pukeutuu jouluun
Töistä tullessani olikin sitten kodin vuoro saada joulukoristuksensa.

joulukorttien tekoa
Joulukortit lähti matkaan, piparit leivottu ja laatikot tehty pakkaseen valmiiksi. Jonkun verran vielä tekemistä kun tulen juuri ennen joulua kotiin työpassistani.


Hei tonttu-ukot hyppikää nyt on riemu raikkahin aika.....







1 kommentti:

  1. JA taas kerran ihana tuo teidän ikkuna! Mistä tuommoisia koristeita edes saa - tai no,olin kai pikkusen myöhässä kun eilen Iis-citystä koristeita katselin. Mukavoo joulun odotusta ja työpassia tuplakelauksella... :-)
    Sinikka

    VastaaPoista